Ryhmät ja työpajat sekä neuvonta

Yksilö ja parivalmennuksiin ja neuvontahetkiin voit varata ajan suoraan nettiajanvarauksen kautta. Verkkokaupasta löydät mm verkkokurssit, työpajojen, retriittien ja ryhmätuntien lipunmyynnin

Uni on hyvinvointimme perusedellytys. Silti nipistämme siitä lisäminuutteja tai tunteja päiväämme.

Toimin mm Suomen Uniliiton uniryhmä-ohjaajana. Tämän lisäksi luennoin unesta, ohjaan työpajoja ja ryhmiä myös omakustantaisesti. Voin luoda myös teidän tarpeisiin sopivan uni-teemaisen työpajan tai koulutussisältöjä.

Seksuaalineuvojan vastaanotto sekä yksilö että pari ja monisuhde vastaanottona. Ajan voi varata nettiajanvarauksesta

Järjestän myös mm naisen seksuaalisuus-teemaisia työpajoja, keskusteluiltoja ja retriittejä. Opetan myös elämän energian – seksuaalisuuden energian ymmärrystä syventäviä kursseja kuten meditatiivista seksuaalisuutta, ja tietoisen läsnäolevan seksuaalisuuden retriittejä ja työpaja sekä tantrisen – energeettisen hieronnan kursseja.

Olen perehtynyt kiinalaisen ja itämaisen filosofian erilaisiin hoitamis- ja terveyskäsitteisiin. Ohjaan Pirkanmaan alueella mm kansalais-ja työväenopistoilla sekä viikkotunteja, että työpajoa näiden aiheiden tiimoilta. Luennoin myös erilaisista hyvinvointiteemaisista aiheista ympäri Suomen.

Jos olet kiinnostunut hyvinvointiteemaisesta luennosta ota minuun suoraan yhteyttä, niin rakennamme teille sopivan kokonaisuuden.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: