Hoidot ja vastaanotto

Ajan hoitoihin varaat näppärästi nettivarauksen kautta. Jos sinulla on kysyttävää hoidoista, olethan mieluiten yhteydessä sähköpostin välityksellä Tai jos ett löydä nettivarauksesta sinulle sopivaa aikaa, voit kysellä peruutus/akuuttiaikoja whatsappin/ tekstarin kautta

Maksuvälineenä käy myös epassi, smartum sekä eazybreak-hierontaetuus. Huomaathan, että näillä voit maksaa vain hieronta-palveluita. Ne eivät valitettavasti kelpaa maksuvälineenä muihin palveluihin. Varmistathan myös, että sinulla on kyseisessä maksuvälineessä käytössä nimenomaan hieronta-etu tai esim epassilla flex- etuus. Ettei tule yllätyksiä kassalla maksun yhteydessä. Osa työnantajista on saattanut rajata passien käytön vain kulttuuririentoihin tai ryhmäliikuntaan.

Shiatsu on vanha japanilainen kehon energioita avaava hoitomuoto. Hoitaja käy koko kehon energiakanavat läpi painelu-tyyppisellä hierontaotteella sekä venytystekniikoilla. Shiatsu tehdään lattialla futon patjan päällä. Varaa mukaan rennot, joustavat, lämpimät vaatteet. Shiatsusta voit saada apua stressiin, uniongelmiin, selkävaivoihin, kehomieli-yhteyden löytämiseen ja yleiseen rentoutumiseen.
Akuhieronta yhdistää energeettisen tuina hieronnan länsimaisiin klassisiin hieronta-otteisiin. Akuhierontaan voidaan tarvittaessa yhdistää akupunktioneulojen käyttö, kuivakuppauksen ja/ tai moxan käyttö, asiakkaan tarpeiden mukaan. Akuhieronnasta voit saada apua mm erilaisiin päänsärkyihin, tules-vaivoihin, selkävaivoihin sekä yleiseen rentoutumiseen.
Lymfaterapia – lempeä nesteaineenvaihduntaa kiihdyttävä hoitomuoto. Sopii erityisesti kehon turvotusongelmien sekä laskimovajaatoiminta – suonikohjuongelmien hoitoon. Suositellaan myös leikkausta edeltävänä ja sen jälkeen annettavana hoitona mm murtuma ja proteesileikkaukset, plastiikkakirurgiset leikkaukset ja syöpäkirurgian jälkihoitona.

Kompressituotteen mittaus ja ohjaus – liitettävissä osaksi lymfaterapian käyntiä. Tukisukka, tukivaate ja kompressiotuote ohjaus 30min. Kysy lisää aikaa varatessasi

Pientoimenpide, esim ompeleiden poisto tai pieni haavahoito onnistuu lymfaterapeuttisen käynnin yhteydessä. Kysythän näistä erikseen varauksen yhteydessä.
Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, jotka rentouttavat ja laukaisevat erilaisia jännityksiä kehossa vilkastuttamalla verenkiertoa ja parantamalla lihasten aineenvaihduntaa. Tunnin mittaisessa hieronnassa ennätetään käydä läpi useampi kehon alue, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rentouttava jalkahieronta, on täsmä hoito väsyneille jaloille. Sisältää jalkakylvyn hieronnan alussa.

Pää-niska-hartia alueen hieronta on lymfaattinen, kasvoja rentouttava ja oloa tasapainottava hieronta. Hieronnasta saa helpotusta esim kasvojen purentalihasten ongelmiin tai päänsärkyihin.
Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: